Beste bezoekers,

Zondag 12 mei zijn wij, i.v.m. moederdag, gesloten. Wij wensen alle mama's/oma's alvast een hele fijne moederdag. Dinsdag 14 mei heten wij u weer graag van harte welkom in onze speeltuin.

Met berevriendelijke groeten,
Team Berenbos

Vanaf zaterdag 13 april 2019 zijn onze poorten weer geopend voor het seizoen 2019!

Het speeltuinseizoen is helaas voorbij, maar ook dit jaar openen wij voor de derde keer nog 1 dag onze poorten voor het bezoek van de kerstman. Dit jaar kunnen wij hem, uiteraard samen met zijn kerstelf, verwachten op Zondag 23 December. Tussen 12 uur en 17 uur zijn jullie van harte welkom.

Wat kunnen jullie verwachten?
- Een gezellige middag in onze versierde kerststal
- Op de foto met de kerstman
- Tegen een bijdrage van 4,- per kind (indien u in het bezit bent van onze Berenbosjaarkaart betaalt u slechts 3,- per kind), krijgt uw kind een cadeau van de kerstman, 1 gratis lootje voor de kindertombola en staat er voor de kinderen gratis een beker ranja en diverse lekkernijen klaar.

Houdt u rekening met het volgende:
- Om ervoor te zorgen dat wij voor ieder kind van 0 t/m 12 jaar, een passend cadeau kunnen uitzoeken, eindigt de inschrijving uiterlijk op woensdag 12 december om 20.00 uur. Inschrijven is mogelijk via een pb op onze fb-site of d.m.v. een mail te sturen naar speeltuinberenbos@gmail.com. Vermeld hierin duidelijk de naam en leeftijd van het kind en of u in het bezit bent van onze jaarkaart. Na ontvangst krijgt u alle informatie toegestuurd m.b.t. de betaling.
- Lootjes voor de kindertombola kunnen op de dag zelf worden bijgekocht á € 0,50. Tevens zal er wederom een tombola plaatsvinden voor de volwassen met mooie prijzen. Loten hiervoor kunnen op de dag zelf worden aangeschaft voor € 1,- per stuk.
- Uiteraard vergeten wij ook dit jaar de volwassen niet en zal er koffie, thee, warme chocomelk of een heerlijke kop soep te verkrijgen zijn voor € 0,50.

Wij hopen jullie 23 december te mogen begroeten om samen het speeltuinjaar 2018 feestelijk af te sluiten!

Deze dag wordt wederom mogelijk gemaakt door onze vrienden van Stichting 4sweet social!